19 February

Erick Morillo & Roog march 1st in The Sand

MAGIC IS IN THE SAND! Het magische duo komt naar ons toe! THE SAND in AMSTERDAM is ZATERDAG 1 MAART het podium voor een trillende experience van twee nationale en -internationale helden van het moment! ERICK MORILLO & DJ ROOG zijn deze nacht het koningskoppel voor een nu al onvergetelijke ervaring! Samen tourde ze al met Subliminal Sessions in o.a. Cannes en op Ibiza en nu is Amsterdam de hotspot!

Wie dus magie wil maken, heeft altijd 2 onderdelen nodig! Een tovenaar gebruikt 2 handen, wij gebruiken 2 tovenaren! Een plus een is twee en dat is ook met de Amerikaanse Erick Morillo en onze Nederlandse DJ Roog!

Met aan hun zijde de Fullhouse residents BAGGI BEGOVIC en CHRIS ROX is de truc compleet en laten we het toveren over aan wat de nacht ons gaat brengen!

ERICK MORILLO (USA) is voor de Nederlanders onder ons echt ON FIRE! Van Los Angeles naar Moskou, van Sydney tot aan Rio de Janeiro: De meester uit New York vliegt de hele wereld over maar heeft altijd een speciaal plekje voor ons over in zijn grote muzikale hart! Spanning en kippenvel heeft de kleine man van Colombiaanse afkomst ons keer op keer gegeven! Zijn denderende sessies op de Ocean Diva, Maassilo en The Powerzone zitten nog vers in ons geheugen en dat zal ook zeker weten met THE SAND gaan gebeuren! MORILLO tovert THE SAND om tot ZIJN dance Mecca en met zijn te erge energieke sets vol effecten en vocalen en zijn eigen classics voert hij ons mee in een muzikale trip die nog lang zal gaan duren!

DJ ROOG is met voorsprong onze Nederlandse trots! Met zijn vele fans verspreid door heel Nederland denderd The King Of Housemusic in ons land van club naar club en van festival naar festival! Zijn Hardsoul producties worden opgepikt door alle internationale toppers en de Hardsoul mix cd D-Fused and Digital is uitgebracht op het prestigieuze label Defected! ROOG stond al veel vaker in het programma van MORILLO met zijn Subliminal Sessions Tour en schoof hierbij aan bij andere toppers zoals Axwell, Tom Novy, Dubfire en David Guetta! ROOG geniet nu van een welverdiende vakantie en zal dus in de maanden januari en februari nergens optreden, dus 1 MAART in THE SAND is zijn eerste gig van 2008 met nieuwe energie en nieuwe inspiratie en dus extra speciaal! 

Start van de voorverkoop op woensdag 16 januari 2008 bij alle Ticketbox outlets, FRS, en Primera.

DO YOU FEEL THE MAGIC?

News | Archive